Oporavak

about us
GB Medic centar za rehabilitaciju svojim pacijentima omogućava brz oporavak od povreda uz najsavremeniju tehnologiju, koja se primenjuje kod oporavka vrhunskih sportista.

Recovery sports

GB Medic je prvi rehabilitacioni centar u Srbiji koji je u primenu uvela Recovery sports sistem za oporavak. Recovery sports je lider u brzom oporavku svetskih vrhunskih sportista kao što su NBA košarkaš Lebron Džejms i brazilski fudbaler Neimar. Recovery sports sistem je set dinamičkih uređaja za kompresiju koji su namenjeni za oporavak i rehabilitaciju. Svi vrhunski sportisti u svetu koriste Recovery sports patentiranu tehnologiju kako bi se oporavili brže između treninga i nakon utakmice odnosno meča.

HYPERVOLT

Hypervolt je bežični najsavremeniji uređaj za vibracione masaže koji pomaže da se opuste bolni i jaki mišići kako bi se poboljšala mobilnost. Ovaj najsavremeniji i najpopularniji uređaj za masažu u svetu sporta i rehabilitacije dostupan je korisnicima GB Medic centra.

VYPER 2.0

Ovo je jedan od najsavremenijih rolera za istezanje na svetu, koji se koristi za oporavak i rehabilitaciju sportista i pacijenta. Čak 2000 puta je efikasniji od običnog rolera za istezanje. VYPER 2.0 omogućava korisniku da se zagreje, aktivira i oporavi brže i efikasnije nego bilo koji drugi roler. Koristi se svakodnevno kod najboljih svetskih sportista današnjice.