GB Medic rehabilitacioni fizio-centar

Gb Medic

Flosing tehnika je nova terapeutska metoda koja se najčešće koristi u tretmanu profesionalnih sportista.

Flossing terapija: Inovativno rešenje za zdravlje i mobilnost

U GB Medic centru, predani smo pružanju najnovijih i najefikasnijih terapijskih metoda kako bismo našim pacijentima pomogli da ostvare svoj puni potencijal zdravlja i pokretljivosti. Jedna od naših inovativnih terapijskih opcija je terapija flosiranjem, koja može doneti značajno olakšanje i poboljšanje funkcije mišića i zglobova.

Šta je Flossing Terapija?

Flosiranje terapija, takođe poznata kao “flossing,” je metoda u kojoj se koristi poseban elastični trak da bi se stegli mišići i tkiva oko određenog dela tela. Ova terapija se često koristi za poboljšanje pokretljivosti, smanjenje bola i ubrzanje procesa oporavka.

Proces flosiranja uključuje pažljivo postavljanje elastičnog traka oko određenog mišića ili zgloba. Traka se zateže na način koji omogućava kompresiju tkiva ispod nje. Ovaj postupak pomaže u:

  1. Poboljšanju cirkulacije: Flosiranje terapija može pomoći u povećanju protoka krvi i hranjivih materija do tretiranog područja, što može ubrzati proces ozdravljenja.

  2. Smanjenju bola: Stezanje trake može smanjiti bolne senzacije i nelagodnost u mišićima i zglobovima.
  3. Poboljšanju pokretljivosti: Flosiranje terapija može pomoći u povećanju opsega pokreta i funkcije mišića i zglobova.

Zašto odabrati Flossing terapiju u GB Medic centru? Kada izaberete flossing terapiju u našem centru, dobijate:
  • Stručnost i iskustvo: Naši terapeuti su obučeni za primenu flosiranja terapije i imaju bogato iskustvo u pomaganju pacijentima da se oslobode boli i poboljšaju pokretljivost.
  • Personalizovan tretman: Svaka terapija je prilagođena vašim specifičnim potrebama i stanju.
  • Brze rezultate: Flosiranje terapija često donosi brze rezultate, što znači da ćete se brže vratiti svakodnevnim aktivnostima bez bolova i nelagodnosti.
Flosiranje terapija je siguran i efikasan tretman koji može doneti olakšanje i poboljšanje vašeg zdravlja. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali kako vam možemo pomoći da se osećate bolje i živite sa većom pokretljivošću i komforom.
Fizikalna Terapaija (5)